Torsdag 31 januari 2013

Hejsan!
Idag har det väl varit som alla anda dagar tycker jag. Efter skolan så gjorde jag matte och sen gjorde jag faktiskt inte så jätte mycket mer. Imorgon imorgon åker vi till Hanaslöv med skolan och det kommer ju bli kul så tagga inför det!;) Efter skolan/hanaslöv så åker jag till stallet och ska ha trainee ridning, vi ska då rida och jag ska egentligen ha Lexus men eftersom han är halt så ska jag ha en annan häst men vet inte vilken så jag få se vilken det blir. 
Men nu så ska jag kolla på One tree hill som var längesen jag gjorde det, puss och kram♥
//Hannah

En till ass bra låt!

Hejsan!
För det första så vill jag säga ett låt tips igen. Den här låter är också ass bra tycker jag så lyssna på den nedanför!:)
Ja, min dag har varit bra. Hade SO-prov som gick bra tycker jag, efter skolan så åkte jag till stallet och red hästen Smokey som ni kan se på en bild nedanför. Jag hoppade 90 cm med honom så jag är riktigt nöjd med mig själv och honom!:D Men nu så ska jag nog kolla på Gossip Girl och sen lägga mig, men vi hörs imorgon, puss och kram♥
//Hannah
DSC_0798
Smokey↑ 

Ass bra låt!

Hejsan!
Tänkte vissa denna låten som är en av mina favorit låt just nu. Ni måste lyssna på den för den är jätte bra, lyssna!!
Kram♥
//Hannah 

Mycket händer inte

Hejsan!
Nu är det dålig uppdatering igen och det är inte bra!! Jag vet inte riktigt varför det blir så, kanske det beror på att jag inte riktigt ve vad jag sak skriva om så kommentera om ni kommer på nåt som jag kan skriva om!:)
En så länge idag så har jag inte gjort så mycket, bara pluggat lite, varit ute hos Smulan och nu sitter jag och kollar på Gossip Girl. Efter maten så ska jag ut och åka skridskor och då kanske Bella och några andra också åker med mig. Ja det var typ det jag hade att skriva nu, men vi hörs, puss och kram♥
//Hannah

Dålig uppdatering (igen)

Hejsan!
Jag vet att det har varit väldigt dålig uppdatering nu på sistonde men anledningen till det är att jag har varit mycket i stallet nu den här veckan och då blir det sena kvällar och då hinner jag inte blogga, sen är det också skolan som tar tid. Men jag ska försöka att förbättra mig!:)
Just nu sitter jag och lyssnar på Darin, jag har blivit så förtjust u hans musik nu för tiden tycker att hans musik är så bra, lyssna på den nedanför den är bra!:)
Imorgon blir det rolig efter skolan för då ska Moa följa med till stallet och träffa Viktor, gissa om hon kommer att bli förvånad:P;) (asså hur stor han är:P), så det längtar jag till. Men för övrigt så är jag på väldigt bra humör nu för tiden. Idag i skolan så hade vi idrottsdag det var väl sådär och imorgon så ska vi ha uppsjungning på musiken få hoppas att det går bra, så tur så ska jag sjunga med Moa så jag behöver inte göra det själv!;):P.
Men nu ska jag fortsätta att lyssna på musik och kanske kolla på Gossip Girl eller nåt, så vi hörs puss och kram♥
//Hannah 

Trädet

Hejsan!
Just nu sitter jag i ett träd med min lillasyster och har der mysigt. Vi har just åkt pulka och just nu sitter vi här. Vi vet inte riktigt vad vi slå göra men vi få se. Men vi hörs, puss och kram<3
Ps. Det låter väldigt roligt:P
//HannahLördag 19 januari 2013 (bästa dagen på länge)

Hejsan!
Dagen har varit jätte bra. För jag har varit i stallet hela dan och sen vid halv fem så träffade jag hon som ägde denna hästen. Först så pratade hon lite och gick igenom olika saker, sen fick jag rida honom och allt kändes jätte bra och allt gick jätte bra. Och det hela slutade med att jag nu är medryttare på denna hästen, och denna häsen heter Viktor och är hur snäll som helst även fast han är 170 cm i mankhöjd. Så jag är väldigt väldigt nöjd med denna dagen.
Just nu sitter jag framför brasan och myser, ska snart kolla på Gossip Girl. Så vi hörs, puss och kram♥
//Hannah
Viktor↑ Inte den bästa bilden men det var inte lät att få en bild på honom:P

Fredag 18 januari 2013

Hejsan!
Dagen har varit bra tycker jag, i alla fall eftermiddagen. För efter skola så åkte jag till satllet och red trainee ridning, jag hade hästen Lexus som ni kans e på en bild nedanför↓. Efter att jag hade ridit så hjälpte jag min lillasyster för att hon skulle rida sen efter mig och sen var jag med mina vänner i stallet. Imorgon så blir dagen ännu bättre för då blir det en hel dag i stallet. För först så ska jag vara trainee till ungefär halv fyra, sen vid fyra så ska jag träffa henne som har den där hästen jag pratar om och sen rida den. Det kommer verkligen bli hur kul som helst och jag hoppas hoppas verkligen verkligen att jag kommer att kunna bli medryttare på den hästen, mend et återstå och se imorgon. Skriver imorgon hur det gick.
Men just nu så ska jag mysa framför Gossip Girl tillsamans med lite chips, så vi hörs imorgon, puss och kram♥
//Hannah
lexus2

Är världens lyckligaste tjej!!

Hejsan!
Jag vet att det har varit dålg uppdatering här på bloggen men det är för att jag har varit mycket i stallet på sistonde och då blir det sena kvällar och då hinner jag inte blogga. 
Anledningen till att jag är så glad är för att jag har fått svar på min insändare som jag satte upp i stallet om att jag sökte en medryttarhäst och igår så fick jag svar på den. Så på lördag så ska jag rida den hästen och jag hoppas verkligen verkligen verkligen att allt kommer att gå bra så att jag kan nli medryttare på den!:D Så på lördag så ska jag vara trainee och sen klockan fyra så ska jag rida den hästen!:D

Idag så har det varit lite annorlunda i skolan eftersom vi just nu håller på med att bygga byggnader till future city. 
Imorgon efter skolan så blir det stallet och rida. Och nu så ska jag plugga matte, efter det så vet jag inte riktigt vad jag sak göra såg att det hade kommit två nya avsnitt på Gossip Girl så dem kasnke jag kollar på den men vi få se. Men nu måste jag sätta igång att plugga så vi hörs, puss och kram♥
//Hannah
Man måste ju bjuda på sig själv ibland!:P

USA

Veckans bild
Tumblr_m6snrkcsny1qlgr46o1_500_large
Bildens källa.

Veckans text

135800432597520_large
Bildens källa.

Smulan♥

Hejsan!
Här kommer lite bilder på Smulan som jag fotade på henne i måndags. Själv är jag nöjd med dem, vad tycker ni?
Kram♥
//Hannah
Modell: Smulan  Kamera: Canon eos 550d
 

Veckans Fototolkning - Familj

Hejsan!
Nu kommer den här veckan fototolkning och jag vet att jag har varit hur dålig som helst med det, men ibland så är det svårt att komma på nåt och sen hinna fota det också, men jag ska försöka så gott jag kan!:)
Bilden ni ser nedaför är min tolkning av familj. Anledningen till att jag valde just denna bilden är för att Smulan är som en familjemedlem för mig och hon betyder allt för mig!♥
Vad tycker ni om bilden? (släng en kommentar!)  Kram♥
//Hannah
Modell: Smulan  Kamera: Canon eos 550d  Redigering: pixlr.com/o-matic

Hos Moa

Hejsan!
Jag vet att det har varit jätte dålig uppdatering nu på sista tiden men det är för att jag har gjort saker och sen att det kändes som om jag inte hade nåt att skriva om. Men det har jag nu!:D Just nu sitter jag hemma hos Moa och vi håller på lite med Veckans Fototolkning till nästa vecka. Jag själv håller på med veckans så det kommer upp snart. Jag vet vad jag sak fota till nästa vecka med det gäller att jag ska hinna göra det, men det gör jag nog (hoppas jag:P). Men det var nog det jag ville säga, så vi hörs, puss och kram♥
//Hannah
 
Här kommer en jätte fin bild på Moa som jag tog på henne för ett tag sen♥ Vad tycker ni om den?

Skolan

Hejsan!
Förlåt för dålig uppdatering men jag vet inte riktigt varför det har varit dålig bloggning.
Men i alla fall i skolan så har det inte hänt så mycket. Just nu väntar jag på att bussen ska komma så att jag kan åka hem och sammtidigt som jag gör det så lyssnar jag på musik.Hemma vet jag inte riktigt vad jag ska göra, gå ut till Smulan i alla fall, sen vet jag inte.
Men vi hörs, puss och kram<3
//HannahSpace

Veckans bild
16604_311929858924935_41948706_n_large
Bildens källa.

Veckans text

Tumblr_mfegnp8ubt1rmaz0vo1_500_large
Bildens källa.

Måndag 7 december 2013

Hejsan!
Inte mycket bloggning jag vet, men jag vet inte riktigt varför haha:P. I alla fall idag så har det varit en mysig dag, fotade lite på Smulan för att jag skulle ha ett foto av henne till min almenacka, ätit pnnkakor, tittat på one tree hill och sen nästan nyss så gjorde jag ett träningspass. Anledningen till att jag har börjat träna är att det kommer att bli lättare för mig att göra dem sakerna som jag vill göra inom ridningen. Just nu så gör jag inte så mycket, bara kollar lite på bloglovin och lite så.
Imorgon så börjar ju skolan och det känns ju kul att träffa alla men jag ser inte fram emot alla läxor och prov. Imorgon så har jag sovmorgon och det känns skönt.
Nu i veckan så ska jagförsöka att skärpa mig med Veckans Lapp och verkligen göra den.
Så vi hörs, puss och kram♥
//Hannah

Ny header

Hejsan!
Idag så fick jag ett ryck att göra en ny header som är lite mer vintrig. Så nu tillslut så fick jag iordning på headerna men jag kan inte göra så att headern åker ner lite mer och det är konstigt eftersom jag kunde göra det på förra headern. Men jaja jag får fråga nån sen, eller ni kanske vet hur man gör?! Kommentera i så fall:)
Men medans jag endå bloggar så kan jag ju srkiva vad jag har gjort idag. Nästan precis så har jag kommit hem från en promenad på 9 km tror jag med mamma och pappa, det var ganska jobbigt. Men det var skönt när jag kom hem. Så det känner jag mig nöjd över!:D Innan idag så har jag inte gjort så mycket bara tagit det lugnt. Nu så ska jg nog ta det lugnt och kolla på One tree hill tror jag. Men vi hörs, puss och kram♥
//Hannah
Vad tycker ni om den nya header? Kommentera!:)

Smulan i snön

Hejsan!
Jag var tvungen att vissa dessa bilder på Smulan som min pappa tog på henne efter att vi hade tagit familjekort till jullkortet. Jag tycker att dem är jätte fina på henne och det är så mycket snö som det är på bilderna som det borde vara nu!:( Vill ha snö!!
Vad tycker ni om bilderna?  Kram♥
//Hannah
Älskar dig Smulan!♥

Inte mycket bloggning

Hejsan!
Jag vet att jag int har bloggat så mycket men jag känner att jag inte har så mycket att skriva. 
Sen jag bloggade sist så har jag inte gjort så mycket, i fredags så gjorde jag inte så mycket.
Idag så har jag gått en promenad som var 6 km med mamma och när vi kom hem efter den så gjorde jag ett träningspass som var hur jobbigt som helst, men det var jätte skönt efter, så jag känner mig duktigt för det. Efter det träningspasset så kollade jag på One tree hill, rekomenderar verkligen den serien! Jag var också på Höök idag med mamma och fick med mig lite saker hem.
Nu gör jag inte så mycket, tror jag ska kolla på ett avsnitt till av One tree hill och sen lägga mig. För imorgon blir det kyrkan och då kan jag inte sova hur länge som helst. Och sen börjar ju skolan på tisdag igen och då behöver jag i alla fall vara utvillad. Känner verkligen inte för att gå tillbaka till skolan igen och alla läxor och prov, men det är inget att göra nåt åt. 
Men vi hörs, puss och kram♥
//Hannah
En bild från promenaden med mamma. Är från instagram, följ mig där: hannah_u
Uppdaterar där när jag inte bloggar här.

Torsdag 3 Januari 2013

Hejsan!
Dett blir ett snabbt inlägg för jag har inte jätte stor lust att skriva men jag kände att jag behövde det.
Idag så har jag varit i stallet hela dan för att det var Coach och Traniee läger, det var jätte kul och jag hade hästen McGlory som ni kan se på en bild nedanför. 
Nu så göra jag inte så mycket och imorgon så ska jag heller inte göra så mycket tror jag. Innan jag går och lägger mig, känner att jag behöver det, så ska jag kolla på ett avsnitt av One tree hill. Så vi hörs, puss och kram♥
//Hannah
DSC_0442 kopiera

Är med och tävlar!Hejsan!
Är med och tävlar om en iPhone 5. Den som har tävlingen heter Nisvet Suljic', det går att prenumera på honom om du vill söker du på hans namn på facebook! Tävlingen avslutas klockan sju! Så ni får jag hålla tummarna!! Kram<3
//Hannah

Nyårsafton

Hejsan!
Här kommer bilder från nyårsafton som var hur rolig och bra som helst. Hade hur kul som helst och det var jätte kul att träffa Annie och Ellen igen, ni kan se dem på några bilder. Det var ganska svårt att få bra bilder på fyrverkerierna men jag tycker att jag lycvkades med några. Kram♥
//Hannah
 
Två bilder på Annie från när vi var ute på förmiddagen↓.
Lite mer bilder från när vi var ute i skogen på förmiddagen, en är på Ellen↓.
Nu kommer det lite bilder från kvällen när vi var hemma hos Annie och på fyrverkerierna↓.
Canon eos 550 d.
 
 

Nyårsoutfiten

Hejsan!
Här kommer bilder på det som jag hade på mig igår på nyår. Förlåt att det inte kom upp igår men jag hann helt enkelt inte det. Men jag kommer att lägga upp lite bilder idag från Nyårsafton som var igår.
Vad tycker ni om outfiten?  Kram♥
//Hannah
Kläderna som jag har på mig är köpta på Cassels.