Imorgon då smället det!

Halloj!
Ligger just nu i sängen och ska snart sova. Ska försöka fatta mig kortfattat. Efter skolan hann jag bara hem för ett snabbt mellis innan jag åkte till stallet för att vara coach. I stallet var det såklart kul som vanligt, härligt att träffa alla kompisar där igen! 

Imorgon är ingen vanlig dag. För då fyller jag år! Älskar födelsedagar, de är såå mysiga! Har faktiskt inte tänkt på det så himla mycket till skillnad hur det har varit de andra åren, då går man och tänker på det första dagen av månaden. Men jag har haft massor med annat jag har gått runt och tänkt på. Så det ska såklart bli jätte roligt!
Nä nu måste jag sova om jag ska vara pigg på min sextonårsdag imorgon! Godnatt❤️
Elsa hälsar er också godnatt:P

Utvärdering ridpass

Första ridpasset var coach/traniee ridning och då hade jag en häst som hette Cheqqer (vet inte om jag stavade rätt). Han är ganska ny i stallet så känner honom inte jätte mycket. Men jag har ridit honom några två eller tre gången innan. Han är ganska lurig i ridningen då man måste hitta knapparna på honom och om man gör något litet fel så tar han chansen. På gårdagens ridpass hade vi markarbete och det kändes väldigt bra faktiskt, i alla fall skritten ich traven. Har börjat hitta knapparna på honom i skritten och traven och då blir det väldigt roligt att rida honom faktiskt. Men i galoppen gick det inte alls lika bra. Han blev väldigt pigg och vill inte riktigt lyssna på mig. Men det är den biten jag har kvar att jobba med honom. Det gäller att jobba väldigt mycket med halvhalter med honom. Det går framåt i alla fall! Har tyvärr ingen bild på honom, ska försöka fixa det någon annan gång. 

Andra ridpasset red jag en ponny som heter Chuck. Honom har jag ridit fleera gången innan och har även nämnt honom här på bloggen innan. På gårdagens ridpass hade vi hoppning och det var mycket fokus på tempo så det var inte så höga hinder. Vi hoppade studs och sen en linje på två vanliga rättuppstående hinder på långsidan.  
I hoppningen gick det bra, fick ett bra tempo på honom och han lyssnade på mig bra. På framridningen gick det inte lika bra, det har gott bättre. Men helt ok endå. Kände att han inte var lika framåt som han brukar va. 
Nedanför ser ni några bilder från när jag red honom för ett tag sen. 





The end of monday

Efter att ha varit i stallet i cirka tre timmar ligger jag nu i sängen och ska snart sova. Jag har tänkt på en sak, hur skönt det egentligen är på kvällen att lägga sig i sin säng och sova. Erkänn det är det? Om ni verkligen tänker efter:P I alla fall, båda ridpassen var bra tycker jag. Utvärderar mer om dem imon. 

Imon är det tisdag som innebär tre lektioner historia, NK och svenska och även sovmorgon till kvart över tio på det. Inte helt dumt om jag får säga det själv. Efter skolan blir det hem för mellis och lite plugg innan jag åker till stallet igen för att vara coach. 
På onsdag är det en speciell dag, längtar! Men mer om det imon;

Nu ska jag läsa lite bloggar och kolla you tube innan jag släcker lampan för att sova. Hoppas ni har haft en bra dag! Kram❤️
I brist på bilder får ni bild på Chuck (han red jag andra passet idag) från när jag red honom för ett tag sen. 



Next stop - stallet

Sitter just nu på bussen med musik i örorna och är på väg hem. Väl hemma blir det mellis, förhör av mamma på historia prov och sen STALLET. Ska bli så skönt! Väl där blir det två ridpass, så peppad! I skolan idag hade vi NK och historia inte världens roligaste ämnen men helt ok. Hur har er dag varit? Kram❤️

Plugg, plugg och mera plugg!

Hejsan!
Tänkte titta in här och säga hej lite för att ta paus från pluggandet. Har precis läst nitton sidor naturkunskap och nu ska jag sätta mig för att räkna matte. Något som är skönt i alla fall är att jag har pluggat in allt till historia provet vi har på tisdag, så nu är det bara att repetera tills dess.
 
Imorgon är det måndag igen som innerbär ny skolvecka. Måndagar för mig innebär en ganska chill dag då vi bara har två lektioner och har sov morgon till kvart över tio. Hur skönt är inte det på en måndags morgon från en skala 1-10? Haha:P. 
Resten av dagen/kvällen (när jag har räknat klart matte) blir att gå ut till Smullis, kolla på Teen Wolf och Hollyoaks. Låter helt ok enligt mig;)
På onsdag väntas en rolig dag, men mer om det senare;) Hoppas ni har haft en bra söndag, kram!♥


En vecka?

Halloj!
Har inte bloggat på typ en vecka nu och det känns ju inte helt bra. Men det är så himla mycket som pågår nu. Både i skolan och i huvudet, tankar snurrar, plugg, prov, läxor, dåliga dagar, bra dagar osv. Det kan verkligen vara tufft att vara tonåring ibland...

Helgen har varit en mysig helg tycker jag. Igår efter skolan pluggade jag lite innan Aron, Cajsa och Zoe kom över. Det var jätte kul att träffa dem och prata ut med dem då vi inte träffas på länge. Vi skypade även med Moa och det var såklart jätte roligt det också, saknar henne verkligen otroligt mycket just nu! Kram på dig Moa om du läser detta!:*
Idag på förmiddagen var jag i stallet och jobbade lite, var skönt att komma bort från allt en stund. Efter det åkte jag hem en snabbis för att äta och byta om innan jag skulle åka igen. Vi åkte faktiskt tillbaka till min gamla "danstid" då vår amerikanska vän skulle få se och lära sig lite dans. 

Efter det åkte jag och mamma till några vänner och hade det mysigt med mat och effterrätt. Sitter oss dem just nu och bara tar de lugnt. 

Imon blir det en pluggdag och att klippa gräs. Hoppas ni har och får en fortsatt bra helg! Kram❤️
I brist på bilder får ni några bilder på söta Elsa som jag tog för ett par dagar sen. 


Fick också bli en bild från idag när jag och Johanna gjorde efterrätt.
 



ATM



Ska plugga lite och då kommer lilla Elsa och lägger sig bredvid. Hur glad blir man inte då på en skala mellan 1-10??:D Jag tycker det blir så mycket lättare att plugga när lilla Elsa vill vara med❤️

Idag har jag lite små saker jag ska göra. Plugga, packa, klippa gräset, kanske tvätta fönster och sen det vanliga att gå ut till lilla Smulan. Hoppas ni får en bra söndag!

Movie time



Gratis bio är inte fel!:D filmen heter pojken med guldbyxorna och den har inte kommit ut än så vi då se den innan premiären. Hörs!❤️

Kvällsinlägg

Hejsan!
Tänkte komma med ett litet kvällsinlägg en fredag som denna. 
Nu är det helg Igen. Jag har lite planer i helgen faktiskt, imon på förmiddagen ska jag på bio med familjen och sen senare på kvällen ska jag träffa klassen då vi ska ha en liten filmkväll i skolan i den stora aulan. På söndagen blir det mer lite hempyssel, ska plugga, kanske tvätta några fönster, packa till kolboda och förmodlingen klippa gräset. Det är hur min helg ser ut just nu i alla fall och det jag har planerat. Sen vet man aldrig om det kommer upp något annat ;) :P. 
 
Efter skolan idag gjorde jag inget speciellt. Pluggade liite men inte alls mycket, kollade på youtube, bloglovin och teen wolf. Tydligen så har pll uppehåll till december så måste vänta Ända tills dess innan nästa avsnitt kommer ut. Jag typ dog av förra veckans avsnitt, så hemskt...
Jag hoppas ni har haft en bra fredag och får en fortsatt bra helg!♥
I brist på bilder får ni en bild på mitt datorfodral som kom i brevlådan idag. Har beställt det från apple store, kanske inget jätte speciellt men ett datorfodral behöver jag i alla fall för att skydda min dator ordentligt.
 

Skola, plugg, klassen

Hejsan! Tänkte försöka att blogga lite nu när jag har lite tid över.
Som ni har märkt så har det stått stilla här ganska länge men nu när skolan har dragit igång så kommer också läxor man måste göra som tar tid, speciellt matten. Så därför när man är klar med plugget så känner jag inte jätte mycket för att blogga utan istället kolla på nånting man har missat (som jag oftast inte heller hinner). Jag bloggar helt enkelt när jag har tid och lust:).
 
Idag är det torsdag som innebar den jobbigaste dagen i skolan under veckan då vi har mest lektioner på torsdagar. Men jag klarade mig igenon denna torsdagen också. Imorgon är det Fredag igen!? Det är sjuukt hur snabbt veckorna går, kändes som det nyss var måndag och man längtade till fredagen:P.
 
I skolan går det bra antar jag, det är mycket att tänka på och man är såå mycket koncentrerad på lektionern än man var på högstadiet och det tror jag bero på att man känner av allvaret mer. Klassen börjar bli bättre tycker jag, börjar komma lite närmare än person i klassen. På måndag åker alla ettorna till kolboda så då hoppas jag att klassen kommer att kännas ännu bättre och komma närmare varandra:)
 
Efter skolan idag stannade jag kvar på en så kallad räknestuga för att räkna matte. Sen cyklade jag hem med en podd i örorna, det är verkligen hur skönt som helst att cykla hem med det. Ett starkt tips! När jag kom hem gjorde jag iordning lite mellis och kollade sammtidigt på ett avsnitt av ph. Efter det pluggade jag lite till och tror inte jag kommer plugga mer ikväll, ska försöka att hålla det löftet :/ :P. Så förhoppningsvis kanske jag kollar på ett till avsnitt av ph. Hoppas ni har haft en bra dag och får en fortsatt bra kväll!♥
Ps. Bjuder på två bilder då jag försökte ta fyra bilder efter varandra, det var inte lätt ska jag säga er då klicken mellan varje bild kommer väldigt nära varandra, ja ni ser ju själva:P