Planer för dagen

Hejsan!
Blev ingen bloggning igår och det vara för att jag inte hade nåt att säga. Men jag kan säga lite kortfattat nu vad jag gjorde igår. Jag fotade ganska mycket igår och testade alla mina objektiv jag har, sammanlagt har jag fyra objektiv. Nån gång så ska jag göra ett videoinlägg där jag visar min utrustning.
Just nu gör jag inte så mycket, ska snart gå ut till Smulan sen äta och sen åka till stallet, ska bli jätte roligt. Efter att jag har varit i stallet så ska jag åka till Moa och Zoe och Cajsa kommer också att vara där, vi ska ha en Halloweenövernattning, kommer att bli jätte roligt.
Men nu måste jag gå, puss och kram<3
//Hannah


Bjuder på en bild på min pakning till ikväll, TAGGA!:D

Bridge

Veckans bild
Tumblr_mcnsg56avx1qkbmago1_500_large
Bildens källa.
 

Veckans text

 
Tumblr_mcnpk9azrm1rjkjapo1_500_large
Bildens källa.
 
 

Första bilden

Hejsan!
Tänkte vissa den första bilden som jag tog med min nya kamera. Bara en rolig sak:). Vad tycker ni? Kram♥
//Hannah
Canon eos 550d / efs 18-55 mm

ÄNTLIGEN!

Hejsan!
Nu har jag äntligen fått min kamera!:D Min pappa var och köpte den idag när jag dansade. Det blev en Canon eos 550d och just nu sitter jag och lär mig lite kan man säga och Moa är här också. Så nu bjuder jag på lite bilder på min kamera. Om ni skulle ha några frågor till mig om nåt så är det bara att kommentera:). Men vi hörs, puss och kram♥
//Hannah

Frisören

Hejsan!
Just nu sitter man i en frisörsalong med Zoe och Cajsa. Vi är här för att Moa ska färga sitt hår och då ville hon att vi skulle följa med.
Vi har ju fått Höstlov nu och det är jätte skönt. Snart så ska jag och pappa åka och kolla på kameror och jag hoppas att det blir en nu. Men jag måste gå nu så vi hörs, puss och kram<3
//HannahMisslyckat videoinlägg

Hejsan!
Nu har jag försökt att göra ett videoinlägg typ fem gånger men det går inte för att det är typ nåt fel på ljudet. Så jag får försöka att göra det nån annan gång. Det jag tänkte säga i videoinlägge var Veckans Lapp, men som sagt jag får testa att göra det igen nån annan gång. Nu så mina föräldrar förhöra mig på SO provet om dem kommer hem snart för att vi har SO prov imorgon. Sen så ska jag nog kolla på Gossip Girl. Men det var det jag hade att säga just nu. Vi hörs, puss och kram♥
//Hannah
 
 
Bjuder en bild på mig själv istället:)

Onsdag 24 oktober 2012

Hejsan!
Just nu sitter jag och chattar med Moa om lite blandande saker. Innan idag efter skolan så har jag varit i stallet och ridit. Jag red Smokey och han kändes väldigt lugn den här ridpasset som han inte brukar att vara annars. Nästa vecka så missar jag hoppningen så då frå jag inte hoppa med honom som jag har längtat efter jätte mycket!:( Men men det får bli en annan gång. Sen när jag kom hem från stallet så pluggade jag lite SO som vi har prov på fredag. Det kommer att bli hur skönt som helst med Höstlov nästa vecka, slippa allt med skolan. På tal om höstlov så hoppas jag att jag kommer att ha köpt min väldigt efterlängtade kameran innan höstlovet tar slut. Jag och min pappa har små kollat lite, bland annat så gjorde vi det igår. Så jag få se vad det blir för kamera.
Men nu ska jag inte babbla på för mycket och för länge mer. Snart så ska jag nog lägga mig. Så vi hörs imorgon, puss och kram♥
//Hannah
Smokey↑

Veckans Fototolkning - Djur

Hejsan!
Jag har varit dålig på att lägga upp Veckans Fototolkning nu några veckor men nu ska jag försöka att bättra mig.
Denna veckan så är ämnet Djur, den bilden som ni ser nedanför är så jag har tolkat djur. Och när jag tänker djur så tänker jag ett djur som leker och med denna bilden så känns som om Smulan har lekt i snön. Vad tycker ni? Kram♥
//Hannah
Ps. Jag kom på att Veckans Fototolkning inte ska läggas upp förens på Söndag. Men den kommer upp nu istället, kommer säkert glömma att göra det på söndag sen. Så det var lika bra.
Modell: Smulan (min kanin)  Foto: Jag  Redigering: pixlr.com

Veckans text

285658_507830669229254_1405294987_n_large
Bildens källa.

Light balloons

Veckans bild
Baloons-beautiful-lake-lanterns-favim.com-525999_large
Bildens källa.
 

Bara plugg hela tiden

Hejsan!
Just precis så blev jag klar med pluggandet ÄNTLIGEN!. Det är så himla mycket just nu så det blir sena pluggkvällar just nu. Skolan idag har inte varit så speciell. Förutom att på lunchen så åt jag lunch med Moa och hennes pappa. Mycket godare än skolmaten idag som va korv med ris. Efter skolan så åkte jag hem och pluggande och efter att jag hade pluggat lite så gick jag ut till Smulan, sen när jag kom in från henne så var det bara att sätta sig och plugga igen. 
På onsdag så har vi HKK prov så då får jag släppa den kunskapen ut ur hjärnan som just nu har hur mycket som helst kunskaper i sig. Och sen på fredag så har vi SO prov.
Men nu måste jag gå. Ska lägga mig i sängen och plugga lite:(. Och sen sova, så vi hörs, puss och kram♥
//Hannah
Får bli en bild på Smulan från förra året för att jag inte har någon annan♥

Nu är hösten verkligen här

Lite mobilbilder på Smulan som jag har tagit i helgen.
Hej! Nu känns det verkligen som om det är höst. För idag så tog vi in studsmattan och igår så tog vi in alla utemöbler.Så ja, Välkommen hösten!
Mer idag så har jag varit i kyrkan med Moa, varit på jazz dansen och pluggat. Igår så hade jag mys med Johanna. Vi kollade på film och åt choklad och hade det jätte mysigt.
Snart är det ju Höstlov och det känns jätte skönt för då kan man ta paus från allt i skolan för det är så himla mycket just nu. Annars så har det inte hänt så mycket mer i helgen. Jo föresten en sak, jag längtat hu rmycket som helst till nästa månad för då kan jag köpa min kamera eller kanske jag till och med kan köpa den i slutet av denna månad. 
Men nu så ska jag kolla på Gossip Girl som jag inte har gjort på hur länge som helst. Så vi hörs puss och kram♥
//Hannah
 

Fredagsmys med Moa

Hejsan!
Just nu sitter man nere i soffan och kollar på Pretty Woman med Moa och lite chips och godis till det.
Innan idag så var jag i stallet med Moa. Sen har inget mer specielt hänt idag. Så nu måste jag gå för nu vill jag kolla på filmen. Men vi hörs, puss och kram<3
//HannahGodnatt

Hejsan!
Nu är jag klar med pluggandet, äntligen! Så nu ska jag göra ioning mig och sen lägga mig så att jag är pigg imorgon när vi har musik provet som jag hoppas att det kommer att gå bra. JAg har int emycket mer att säga just nu så vi hörs imorgon igen, puss och kram♥
//Hannah
Bjuder på en bild på mig och två av mina underbara vänner♥
Min lillasyster har tagit bilden, tror jag.
 

Plugg hela dagen lång

Hejsan!
Just nus ka jag börja att plugga. Det rä så himla mycket sånt just nu i skolan. Imorgon så är det musik prov, hoppas att det kommer att gå bra jag tror det kommer att göra det för jag jag känner att jag kan det.
Skolan i dag har inte varit så speciel, som vanligt. Men nu måste jag gå men vi hörs, puss och kram♥
//Hannah

Ridning med Smokey

Hejsan!
Ja, som ni kanske förstod med rubriken så red jag Smokey idag på ridningen. Det gick bra men han avr pigg och han är stark. Men det känns endå som om jag fick kontroll över honom. På tal om ridning och stall. Så ska jag bli trainee i stallet från och med nästa lördag. Det kommer att bli jätte roligt. För ni som inte vet vad det är så är det att man hjälper till i stallet, mockar, fodrar, hjälper dem personerna i stallet som behöver hjälp. Också så är det ridning varannan fredag gratis och varann fredag teoripass.
Idag i skolan så finns det inte mycket att säga. Det har varit som vanligt. Imorgon så sak jag ha profil-ridning, vi ska har teori, kanske inte jätte roligt men jag få hoppas på att vi gör något roligt. När jag kom hem från stallet så gjorde jag läxor, så himla mycket nu asså!
Och nu ska jag lägga mig, så vi hörs, godnatt och puss och kram♥
//Hannah
Smokey↑

Moa♥ del#2

Hej! Här kommer del två av bilderna som jag fotade på Moa i VAIS. Vad tycker ni? Kram♥
//Hannah
 
Fotograf: Jag  Modell: Moa  Kamera: Canon eos 600d (Moas)
 

Mycket på gång just nu

Hejsan!
Det känns att just nu så blir det inte så mycket bloggning. På grund av att det är mycket i skolan och andra saker. Men jag ska försöka att blogga så mycket jag kan endå.
Nästan precis så har jag blivit klar med läxor och sånt. Sklolan idag har varit som vanligt. Ja, det känns som om det inte finns så mycket att skriva. Jo, förästen så saknar jag bara 316 kr till jag kan köpa en systemkamera, jag längtar hur mycket som helst sak ni veta!:D Jag räknar med att jag kan köpa den nästa måndad.
Men nu måste jag gå, vi hörs puss och kram♥
//Hannah
Bjuder på en bild på min älskade kanin Smulan♥

Ett snabbt inlägg innan jag säger natti

Hejsan!
Ja, som ni kanske förstod i rubriken så gör jag ett snabbt inlägg nu innan jag lägger mig och säger godnatt. 
Nu precis så har jag pluggat färdigt. Skolan har avrit som vanligt, bara att jag är hur förskyld som helst och trött för den delen också. Så det är därför jag ska lägga mig tidigt. 
Så jag måste då gå nu men vi hörs, puss och kram♥
//Hannah

Moa♥

Hejsan!
Förlåt för så himla dålig uppdatering! Men det har varit så mycket nu på sistonde. Så nu ska jag försöka att blogga igen. 
Detta inlägg så bjuder jag på lite bilder från när jag, Zoe och Moa fotade i VAIS. Det kommer att komma olika delar, vet inte just nu hur många delar det kommer men det märker ni sen.
Vad tycker ni om dessa bilder? Kram♥
//Hannah


Myskväll

Hejsan!
Snart så ska jag äta med familjen, vi ska äta sushi. Det ska bli väldigt gott tror jag. Efter skolan så var jag i stallet det var väldigt roligt.

Imorgon så händer det mycket. På kvällen så ska jag ha en övernattningsfest, på dagen ska jag plugga och handla tills på kvällen. Så imorgon blir det en rolig dag.
Men nu måste jag gå för vi ska äta. Så vi hörs, puss och kram<3
//HannahRidning

Hejsan!
Idag så har jag varit i stallet och jag red Smokey men när vi hade ridit fram hästarna så fick jag byta häst till Carcon för att den personen som red Carcon klarade typ inta av honom så då byte vi hästar. Men nästa gång så får jag rida Smokey.

Idag i skolan så har det inte hänt nåt speciellt, som vanligt bara. Nu snart så ska jag kolla på Bonde Söker Fru tror jag. Så vi hörs imorgon, godnatt, puss och kram<3
//Hannah

På bilden så är det hästen Carcon men nästa vecka så får ni se en bild på Smokey istället.

Fotat i VAIS, behind the scenes

Hejsan!
Förra helgen så var jag, Moa och Zoe och fotade i VAIS. Innan jag lägger upp bilderna så får ni lite behind the ecenes bilder. Sen nån gång senare så kommer resultatet från fotorundan att komma upp här på bloggen. Kram♥
//Hannah
Fotograf: Jag  Kamera: Canon eos 600d (Moas)

Hockeymatch

Hejsan!
Just nu är man i Vida Arena med Moa och väntar på att matchen ska börja. Jag hoppas att det kommer att bli kul. Men nu måste jag gå, puss och kram<3
//Hannah

Hockey

Hejsan!
Idag har varit en vanlig dag som dem andra dagarna. Varit i skolan, pluggat och lite sånt som man brukar göra. Imorgon så ska jag på hockey med min storebror och Moa, ska väl bli helt ok. Det är första gången för mig som jag går på hockey så få hoppas att det blir kul.
Anledningen till att jag inte har bloggat så mycket är att det är mycket med skolan just nu och jag har ingen inspration (stavning) till att blogga. Så ni kan kommentera tips om vad jag ska blogga om gärna. Sen har jag också vart dålig på veckans lapp och jag ska förbättra mig, lovar. Men som sagt det är mycket just nu och jag hoppas att det är ok för er att det inte är lika mycket bloggning som det brukar vara varje dag. Men jag måste gå nu, puss och kram♥
//Hannah
En jätte fin bild på min underbara vän som man ska gå på hockey med imorgon♥

Patterns

Veckans bild
Tumblr_m8d0iygur21qbabsvo1_500_large
Bildens källa.

Veckans text

Azul-blue-cielo-clouds-favim.com-517577_large
Bildens källa.

Veckans Fototolkning - Dans

Hejsan!
Här kommer Veckans Fototolkning som är med ämnet dans. Den är lite sen men den kommer upp i alla fall. Bilden ni ser nedanför är så jag har tolkat dans. Vad tycker ni? Kram♥
//Hannah
Kamera: Jag tror det är min mobil som är en Htc Incredible S. Redigering: pixlr.com

Nya höstplagg

Hejsan!
Idag så har jag varit på stan med mamma och då fick jag hem några snygga höstplagg. Innan idag så har jag varit med Moa, hon sovde över hos mig. Sen har jag också pluggat och sen åkte jag till stan.
Nedanför ser ni bilder på det jag fick med mig hem idag. Nu så ska jag bara mysa med familjen. Så vi hörs, puss och kram♥
//Hannah
Hehe, jag fick med mig hem en jätte mysig filt.
En brun höstjacka. Köpt på H&M för 599 kr.
En vinröd halsduk köpt på H&M för 99 kr.
En grå halsduk köpt på H&M för 99 kr.
En mörkblå stickadtröja. Köpt på Bik Bok för 199 kr.
En svart mössa. Köpt på pieces för 129 kr.

Diamond del#3

Kamera: Lumix DMC-FS11

Diamond del#2

Kamera: Lumix DMC-FS11

Diamond

Kamera: Lumix DMC-FS11

Autumn

Veckans bild
Tumblr_mb4om8l2ao1qlajs5o1_500_large
Bildens källa.
 

Branch

 
Kamera: Lumix DMC-FS11  Ingen redigering

Veckans text

Img_6714_large
Bildens källa.

Peace del#2

Kamera: Lumix DMC-FS11  Ingen redigering

Dagens outfit

Tröja: Bik Bok  Linne: Kappahl  Tajts: Ginatricot

Inget händer

Hejsan!
Och förlåt för dålig uppdatering men det är för att det har avrit fullt upp med skolan och allt. Men jag ska försöka att hinna att blogga så mycket jag hinner.
Idag har det inte hänt så mycket, som vanligt varit i skolan och så. Asså, seriöst jag har inget att skriva. Det händer liksom inget specielt nu för tiden. Så vi hörs, puss och kram♥
//Hannah