Puffat upp håret

Hejsan!
Tänkte skriva ett snabbt inlägg innan jag lägger mig. Idag så har jag slingat mitt hår, själv blev jag väldigt nöjd. Det jag gjorde var att jag slingade ljusare och sen på underhåret så gjorde jag några mörkare slingor. Ni kan se två bilder nedanför på hur ungefär det blev, det är ganska svårt att få det exakta resultatet och den rätta färgen på bild.
Imorgon blir det stallet efter skolan ska bli jätte roligt! För jag har inte ridit på flera veckor. Jag ska hoppa en liten ponny som heter Garcon.
Men nu måste jag gå för att jag måste sova, vi hörs, puss och kram<3
//Hannah

Måndag 25 februari 2013

Hejsan!
Nu var det nästan en vecka sen jag bloggade INGEN och det är inte bra!
Det som jag har gjort sen jag bloggade sist är att jag har varit i sälen som vissa kanske har förstått. Jag kom hem därifrån i lördags. Sen jag kom hem så tog jag det bara lugnt och hade det mysigt här hemma.
Idag imorse så vaknade jag med huvudvärk och att jag var hängig och svag. Idag har jag inte varit i skolan men nu mår jag jätte bra och imorgon ska jag till skolan. Jag har sovmorgon på tidagar och imorgon när jag har det så ska jag åka till frisören och klippa mig och färga mitt hår. Men jag vet inte vilken färg eller så jag sak ha så det får vi se hur det blir imorgon.
Just nu gör jag inte så mycket och jag har inte gjort så mycket idag i huvud taget, bara vilat och tagit det lugnt.
Men vi hörs, puss och kram♥
//Hannah
En liten bild på Smulan som jag tog på henne idag när hon sprang runt i trädgården♥
(från instagram)

Sälenbilder

Hejsan!
Jag tänkte visa lite bilder ifrån några dagarna som jag har varit här i Sälen. Jag har det bra och mysigt här tycker jag:). Men vi hörs, puss och kram<3
//Hannah

I backen!

Hejsan!
Just nu är man i backen och åker med Johanna. Det är hur bra backar som helst men det blåser ganska mycket på toppen.
Det var bara det jag hade att säga men vi hörs, puss och kram<3
//HannahMot Sälen

Hejsan!
Just nu sitter man i bilen med en kaffe latte och är på väg upp till Sälen. Jag vet inte riktigt hur långt vi har åkt men innan så lämnade vi Smulan hos dem som ska ta hand om Smulan när vi är borta så jag kommer inte träffa Smulan på jätte länge!:( Men jag ska nog ha det bra i sälen med alla andra men jag kommer såklart att sakna Smulan!<3
Men det bara typ det jag hade att säga just nu så vi hörs, puss och kram<3
//HannahSportlov

Hejsan!
Jag vet att jag har haft hur dålig uppdatering som helst!! Men anledningen till det är att jag helt enkelt inte haft lust om jag ska vara helt ärlig, men men:)
Det som har hänt är inte så mycket om jag får säga det själv. I skolan har det varit som vanligt men idag så fick vi ju sportlov! Jippi!:D
På sportlovet så ska jag åka till Sälen med min kompis och hennes familj, ska bli helt kul som helst!:D Så vi åker imorgon och inför det så var jag hemma hos Moa idag efter skolan och lånade några filmer av henne. För att tagga att kolla på filmer i bilen påväg upp till Sälen:D.
Just nu så ska jag inte göra så mycket men ska försöka att uppdatera lite när jag är i Sälen men jag kommer nog uppdatera på insta mer så följ mig där på hannah_u
Så vi hörs, puss och kram<3
//Hannah


Tagga!:D

Lunch

Hejsan!
Just nu sitter man på Millas och ska äta lite mat. Sen blir det att gå tillbaka till Smålandsposten eftersom jag praoar där den här veckan. När jag kommer tillbaka dit så ska jag med på nåt som jag inte riktigt vet vad det är, så det återstår att se. Men jag hade inte så jätte mycket att säga vill bara göra ett inlägg, kändes att det behövdes!:)
Så vi hörs, puss och kram<3
//HannahVideoinlägg!

 

Lördag 2 februari 2013

Hejsan!
Nu sitter man framför tv och ska kolla på Melodifestivalen 2013 med en skål popcorn. Få hoppas att det är några bra bidrag det här året.
Idag så har jag varit i stallet hela dan och der har varit jätte roligt. Men nu måste jag kolla på Melo men Ho hörs, puss och kram<3
//Hannah