You tube

Hejsan!
Jag och Moa har skapat en you tube kanal. Anledningen till att vi har gjort det är att vi båda tycker det är roligare att göra videors än att blogga. Så därför kommer inte jag blogga mycket på denna bloggen utan kommer uppdatera på denna kanalen varje dag är det tänkt. Jag kommer självklart inte ta bort denna blogg utan kanske kommer göra nåt inlägg ibland när jag känner för det. Men det kommer troligtvis inte hända så ofta, så om ni tycker om min blogg är det bara att följa våran kanal på you tube. Vår kanal heter Ha Mo och ni kan hitta den genom att gå in på en dator och söka på Ha Mo på kanaler i you tube. Tyvärr kommer den inte fram om man söker på det i en mobil (i alla fall inte i min och några andras) och jag vet inte varför det är så. Så om det är någon som vet varför det blir så, kan ni snälla snälla kommentera och berätta vad som är fel!
 
Hoppas att ni kollar in våran you tube kanal för då blir vi jätte glada! Puss och kram♥
//Hannah
Ps. Jag har ju sagt att jag ska visa mitt nya rum eftersom att jag har byt rum. Den videon kommer att komma upp på denna kanalen inom kort.
 

Visar mina smycken


En mini haul

Glömde säga i videon att jag kommer kanske visa hur mitt nya rum ser ut i ett videoinlägg när det är klart:).


Stan

Hejsan!
Tänkte göra ett snabbt inlägg och först säga att jag är ledsen för så dålig uppdatering. Men det blir så när jag har sommarlov och så. 
 
Igår kom jag hem från att ha campat i två nätter och dagarna innan det var jag oss mormor och morfar. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Nu ska jag, min bror och mamma åka ner till stan och göra några små ärenden och sen efter det åka och titta till några kattungar som några vänner till oss har. Det kommer nog en haul sedan om vad jag hittar på stan om jag då hittar nåt.
Men måste gå nu, puss och kram♥
//Hannah
 

En rolig dag!

Hejsan!
Just nu sitter man i sängen och äter en negtarin och kollar på 90210. Jag har nästan precis kmmit hem från några kompisar och hela dan har jag varit i Ronneby med kompisar. I Ronneby var vi på Ronneby brunn och Tosia, det var jätte roligt! Vet inte rktigt vad jag ska skriva, är ganska trött och nu ska jag fortsätta att lata mig. Puss och kram♥
//Hannah
 
 

Smyckeskrin

Hejsan!
Nu har jag precis lagt in smycken i mitt nya smyckeskrin som jag fick i konfirmationspresent. Nedanför ser ni några bilder på hur det blev. Själv är jag väldigt nöjd med det och tycker skrinet är hur fint som helst. Så jag tackar ännu en gång för detta fina smyckeskrin! Puss och kram❤
//Hannah


Konfirmationspresenter och haul

Kommentera om ni vill veta eller undrar nåt!:)


Haul


Slut på konfaläger

Hejsan!
Nu är man tillbaka hem från konfalägret och det känns jätte skönt att komma hem men tråkigt att lämna alla vänner. Efter den långa gudstjänsten i kyrkan hade vi en fest hemma oss mig. Där hela min släkt var, det var jätte trevligt och även Moa, Zoe och Cajsa kom på festen och det var såklart jätte roligt.
Nu är man då konfirmerad och jag vet inte om det känns så stor skillnad men jag har verkligen lärt mig jätte mycket av detta lägret, så jag känner mig väldigt nöjd.

Just nu sitter min släkt på mammas sida och pratar och har det trevligt. Själv är jag väldigt trött och det ska bli hur skönt som helst att sova ut imorgon!

Men det var det jag hade att säga nu. Vi hörs, puss och kram❤
//Hannah