Konfaläger

Hejsan!
Vet att det är jätte dålig uppdatering och det är det på grund av två saker. Första är att Moa inte ville gästblogga och sen också att det är väldigt dålig täckning här så det är väldigt svårt att publicera nåt inlägg. Har försökt flera gånger men det har inte gått. Det är väldigt tur om detta inlägget publiceras, så det får vi se.
Men annars har det varit väldigt bra tycker, en vecka kvar nu sen blir man konfirmand. Men måste gå nu, hörs, puss och kram❤
//Hannah
På bilden är det mitt fina rum som jag bor i på detta lägret.


Sommarlov!!

Hejsan!
Nu har man sommarlov och det känns hur bra och skönt som helst. Men endå overkligt att åttan är över och att man börjar i nian till hösten, åttan har gått så himla fort!
Efter skolavslutningen grillade och tältade några kompisar hemma oss mig, det var såklart jätte kul.
Igår gjorde jag inte alls mycket, bara njöt av första dagen av sommarlovet. Jag var också på min lillasysters skolavslutning som var jätte mysig. Efter hennes avslutning gick vi hem till några vänner och åt middag där, jätte mysigt! Johanna som vi var oss, gjorde en jätte cool och snygg frisyr/fläta på mig som ni kan se en bild på nedanför.

Idag ska jag inte göra jätte mycket, ska bara börja packa till konfalägret som börjar på söndag. På tal om det kommer Moa gästblogga på min blogg när jag är borta på lägret. Men jag kommer även försöka göra några blogginlägg när jag får möjlighet.

Det var det jag hade att säga just nu, men vi hörs! Puss och kram❤
// Hannah


Videoinlägg - Två veckans lapp


Foderhäst

Hejsan!
Tänkte visa några bilder på när jag rider min mosters foderhäst. Jag red honom i lördags och själv tyckte jag att det gick väldigt bra. Bilderna som ni kommer se kanske inte är dem bästa eftersom min mamma tog dem på sin mobil och sen fick jag skicka över till min mobil och då blir bilderna inte så bra. Men hoppas att det duger!:) Kram❤
//Hannah


Min dag

Hejsan allihopa!
Just nu ligger jag i sängen och ska snart sova, känner att jag behöver sömn.
Idag på morgonen tävlade jag klubbtävling som var i hoppning. Jag hade en häst som heter Tato (bild nedanför) och han var jätte duktig även fast han hade tävlat två gånger innan jag red honom. Det gick väldigt bra, jag fick rosett (bild nedanför) och det betyder att jag klarade banan som var åtta hinder felfritt. Jag hoppade 70 cm. Själv är jag väldigt nöjd över tävlingen!

Efter tävlingen fixade jag några små saker och sen kom Moa. Efter en stund hon hade varit där stack vi och badade och vattnet var jätte skönt och vi hade jätte kul.
Sen har jag inte gjort så mycket mer i dag och imorgon är det skola och det känns väl sådär, men det är ju sommarlov snart så det är väl bara att stå ut!

Men jag måste gå nu, godnatt och vi hörs. Puss och kram❤
//Hannah


Ett litet videoinlägg:P

Berättar om var jag befinner mig just nu;)


Mycket videoinlägg

Hejsan!
Som ni kanske ha märkt har det blivit väldigt mycket videoinlägg de senaste dagarna. Anledning till det är att jag har sånt här videoinlägg sug, att göra många videoinlägg. Så det kommer ni nog se mer av, har ju lite små idéer;)

Snart är det ju sommarlov och det ska bli hur skönt och kul som helst!:D Jag kommer hitta på mycket roligt i sommar, både med vänner och gå på läger. Så det kommer nog bli en minnersvärd sommar.

I tisdags var jag, Zoe och Moa på stan som ni kanske vet ni kan se några bilder från det nedanför. Annars har vi haft utedagar på skolan och sen nästa vecka är det bara tre dagar kvar till sommarlovet!:D
Men vi hörs allihopa, puss och kram❤
//Hannah


Videoinlägg - Dagens köp


Videoinlägg - Vad jag köpte förra helgen


Dagens outfit

Hejsan!
Just nu är jag i skolan och vi börjar snart. Men jag tänkte bara visa dagens outfit och ska försöka göra det varje dag eller varannan.
Men måste gå nu, hörs! Kram❤
//Hannah


Videoinlägg - Två veckans lapp