Gott Nytt År!

Hejsan!
Nu är det då nyårsafton då och jag önskar alla en fortsatt bra nyårsaftonsdag!:D
Jag bloggar mer om nyår senare eller imorgon!:)
hejdå:)
Hannah
Gott Nytt År alla bloggläsare!:) Önskars från mig, Hannah!:D

Min dag!

Hej!
Förlåt att jag inte har bloggat på hela dan, jag har bara inte hunnit för jag var tvungen att hjälpa mamma och pappa och städa huset för imorgon är det jul nyårsafton!:D
Ja, idag har jag då städat huset eller rättare sagt jag har städat toaletterna och mitt rum. Sen efter det så gick jag ut till Smulan, sen åt jag och sen gick jag hem till Moa och va med henne och Zoe, det var jättekul, för jag har inte träffat dom på hela jullovet så det var kul att träffa dom igen. Vi spelade på Moas Xbox360, det var ett dansspel och äventyrspel det var faktiskt riktigt kul!:) Ja och nu sitter jag och inte gör så mycket, ska nog snart gå och lägga mig, så att jag orkar morgondagen!;) Så godnatt alla bloggläsare och sov så gott och en riktigt Gott Nytt År!:)
Kramar
Hannah

Frisören!

Hej!
Nu har jag precis ätit. Men vid halv elva idag så var jag hos frisören och slingade mitt hår, jag blev väldigt nöjd faktiskt, det var min julklapp. Sen idag har jag inte gjort så mycket bara varit ute hos Smulan och tittat på svt play och lite sånt. Och nu sitter jag och slappar typ och lyssnar på musik. Jag hade inte så mycket mer att skriva mer nu men jag blogga mer senare!:) Hejdå;)
Puss
Hannah
Så här blev resultatet från när jag var hos frisören idag, hoppas att
ni ser nåt!:)

Shoppat!

Hejsan!
Förlåt att jag inte har bloggat på länge jag har inte hunnit och jag har inte orkat, men nu kör jag igen.
Nu är jag då hemma från mormor och morfar, vi kom hem igår. Idag har jag gått på grand med mamma, jag träffade Elvira och Amanda där. Jag köpte fyra tröjor, en sjal, ett halsband, ett par öronhängen, en topp, mascara och lite saker som jag ska ha till min klänning som jag ska ha på mig på nyårsafton. Är ass nöjd med det jag köpte.
Och nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli kvart över åtta så att jag kan kolla på Glee.
Hejdå, bloggar mer senare!:)
Hannah
Här kommer lite bilder på dom sakerna jag köpte idag på grand.
Dom fyra snygga tröjorna:)
snyggt:)
Det här kanske jag ska ha till klänningen:)

Juldagen!

Hej!
Idag är då juldagen och hela släkten från mammas sida är här hos mormor och morfar och äter mat. Vi har precis ätit efterrättern, det var fruksallad, till lunch så åt vi kött och potatis. Jag tror att jag och min familj och mormor och morfar ska gå hem till min morbrors hus snart och fika, det ligger bara några meter ifrån mormor och morfar hus, men jag är inte säker. Nu har jag väldigt tråkigt och jag hade inte så mycket mer att skriva om nu men jag bloggar mer senare, hejdå:)
Hannah


En julklapp!

Jag ville bara lägga upp en fin bild på en julklapp som min lillasyster fick!:)


Slut på julafton!

Hejsan!
Nu är julafton snart över och nu sitter alla i soffan och kollar på Robin Hood. Dagen har varit en väldigt mysig och lugn dag. Jag hade inte så mycket mer att skriva om mer nu men här kommer lite bilder från när tomten kom hahaha:)
God Jul alla bloggläsare!:D
Jultomten
Mina paket
Och det här var i dom
God Jul och Gott Nytt År alla!:D

Julafton!:D

Hej!
God Jul och Gott Nytt År alla bloggläsare önskars från mig, Hannah!:D
Idag när jag vaknade så kom mormor in med  ett ljus som hon brukar göra varje år ,mysigt:)
Sen vid kvart över nio så kollade jag, lillsyran och storebrorsan på julkalendern, den slutade så bra;)
Sen åt vi frukost. Efter det så gick jag upp och tog på mig kläderna. Sen hjälpte jag mamma att fixa med julbordet. Sen gick jag ut till Smulan och sa God Jul till henne också fick hon vara ute och hoppa lite. Och tillslut så fick vi äta på julbordet, det var väldigt gott. Och nu sitter jag med Wilma och pysslar lite. Och sen vid tre ska vi se Kalle Anka, som vi gör varje år, det är så mysigt. Sen vid fyra ska vi gå till kyrkan, inte så kul men efter kyrkan kommer ju tomten, få se var jag få, men det får ni veta mer om senare idag.
God Jul på er alla och har en underbar fårtsett jul!:D
Kramar o Pussar<3
Hannah
Så här såg julbordet ut idag!:)

En bra dag!

Hejsan svejsan!
Nu sitter man i soffan och inte gör så mycket bara är inne på datorn och mormor och morfar kollar på "på spåret" och jag ska nog snart gå och bädda min säng och sen göra ioning mig och kanske gå och lägga mig så att jag orkar julafton imorgon. Sen det sista inlägget jag skrev så har jag tittat på tv och på svt play också har jag ätit, vi åt julskinka och annat, det var jätte gott Mums:D Jag måste gå nu. Men bloggar mer imorgon!:)
Pussar<3
Hannah
En glad men trött tjej dagen före julafton!:D

Hos mormor och morfar!

Hej!
Nu sitter jag i sofan hemma hos mormor och morfar. Jag, Simon (storebror) Och Wilma (lillasyster) har precis klät julgrannen. Resan hit gick väl bra, på vägen hit stannade vi på donken och tog bara milkshake till hos och kaffe till pappa. När vi kom fram så tog jag hand om Smulan så att hon fick någonstans att bo. Sen åt vi. Och nu sitter jag och bloggar och vet inte riktigt vad jag ska göra. Så hejdå, ses!:)
God Jul och Gott Nytt År alla bloggläsare!:)
Önskar Hannah
Så här ser då julgrannen ut hemma hos mormor och morfar
som vi har klät!:)

Goodnight everybody!

Hej!
Nu skriver jag sista inlägget för idag. Jag har inte gjort nåt specielt sen det senaste inlägget jag skrev, jag har bara packat för imorgon, för då åker jag tidigt till mormor och morfar och där ska vi fira jul och jag kanske inte behöver mobilblogga för jag tänker nog ta med mig datorn så det kanske kommer lite bilder också. Jag har också lagat mat och då ätit sen skulle jag välja kläder som jag ska ha på julafton och juldagen. Och sen packade jag klart väskan och nu bloggar jag och sen ska jag göra igoning mig så att jag kan gå och lägga mig så att jag orkar morgondagen. Jag hade inte så mycket mer att skriva om nu.
Hejdå och godnatt alla bloggläsare!<3
Hannah


Min dag!

Svejsan!
Hej, förlåt om jag inte har bloggat på hela dan och inte lagt upp bilder på länge och jag kan inte göra det nu heler för att jag inte sitter vid min dator men nu ska jag skriva ett inlägg i alla fall. När jag gick och la mig vid typ tjugo i elva igår, så kunde jag inte sova, så jag somnade inte förrän vid kvart i ett. Så idag är jag lite trött. När jag vaknade idag vid tio så gick jag upp och satte på mobilen och typ uppdaterade mobilen så nu är den nästan som en helt ny mobil. Sen åt hela familjen frukost förutom pappa, för att han hade åkt till jobbet. Efter frukosten så satte sig jag mig och min syrra och vi och kollade på julkalendern framför datorn på svt play. Sen så gick jag och tog på mig kläder. Sen slog jag in julklappar. Efter det så dammsög jag mitt rum och sen gick jag ut till Smulan. Och efter att hon hade fott vara ute så gick jag in och åt mat och lite julgodis som efterrätt. Och nu ska jag kanske gå och packa till att vi ska åka till mormor och morfar och fira jul där, som vi gör varje år. Så det kanske blir lite mobilbloggning imorgon men vi få se.
Hejdå<3
Hannah


Glee!

Tja!
Idag var då första dagen på jullovet och det har väl varit ok. Idag har jag tittat på tv, varit framför datorn, bakat muffisar och varit hos Smulan. Nu sitter jag och lyssnar på musik, annars har jag inte gjort så mycket idag, men jag ska kolla på Glee vid åtta, längtar tills kolockan blir åtta, det är så jädrans bra!:D Jag har inte så mycket mer att skriva om nu, så vi hörs, hejdå!;)
Kramar<3
Hannah
En glad tjej som snart ska se Glee!:D
Strax Glee!;D

Jullov!:D

Halojsan!
Nu sitter jag hemma och har äntligen juuuulllovv, ass skönt asså. Men jag har ganska tråkigt ändå. Nu har jag precis ätit frukost och kollat på julkalendern och "våra värsta år", ganska tåkigt ändå. Men i alla fall, snart ska jag göra mig ioning, och sen vet jag inte vad jag ska göra, jag kanske ringer Moa senare. Det var det jag hade att skriva nu, ses!;)
Pussar o Kramar
Hannah

Trött!

Hejsan!
Nu skriver jag det sista inlägget för idag.
Nu har Zoe och Moa nyss gått och jag har tråkigt. Idag på skolan har v igjort det som jag har skrivit om innan och då julavslutning, när den var slut så åkte jag hem med mamma och Zoe och Moa kom senare.
Och nu är jag väldigt trött så jag orkar inte skriva mer nu.
Godnatt alla bloggläsare och sov så gott!:)
Kram
Hannah

Godmorgon alla!

Hej! Nu bloggar jag från min mobil. Nu sitter jag i skolan och väntar på att mina kompisar ska komma. Imorse var det ganska stressigt för mig, för att jag är ganska seg på att gå upp på morgonen och så tog det lång tid att välja kläder. Ja i alla fall, nu sitter jag då i skolan och väntar och idag så ska vi ha julavslutning, men först så ska vi ha julpyssel och sen efter maten så ska vi ha klassmys, tror jag. Och sen vid fem ska vi ha avslutningen och vi slutar vid sex då. Ja, jag hade inte så mycket mer att skriva om nu. Så hejdå, så länge. Kram o Puss Hannah

Godnatt!

Hej!
Nu skriver jag sista inlägget för idag.
Sen sist jag skrev har jag inte gjort så mycket jag har bara ätit och kollat på lite program på svt play.
Och nu ska jag bara göra igoning mig och sen gå och lägga mig.
Så godnatt, hörs imorgon!:)
Kramar
Hannah

Trött efter en jobbig skoldag!

Hej!
Nu sitter man i sängen och nästan dör av trötthet, med sin dator och gör inte så mycket, men det har varit en sjukt jobbig skoldag men sammtidig rolig för att vi har varit i simmhallen och badat i äventyrsbadet, det var ass kul!:) Men innan det så har vi haft nån musik grej, frågesport, rimmstuga och julpyssel och scharader. Det var inte så jätte kul. Men i alla fall, imorgon blir det nog än skönare och lugnare dag för då ska vi ha julpyssel i tre timmar och sen efter maten så ska vi ha klassmys, men vi slutar inte skoldagen förrän vid sex på kvällen, för att vi ska ha julavslutning, så det blir ganska sent, men det skriver jag mer om imorgon.
Men nu ska jag nog slappa lite framför datorn och kolla på julkalendern, riktigt spännande faktiskt, haha;)
Ja, jag hade inte så mycket mer att skriva om nu, men jag kommer nog att blogga mer senare, så hejdå, så länge;)
Pussar
Hannah

Sweet home!

Halojsan!
Nu sitter jag i mitt rum och har tråkigt för att Moa gick nyss, vi har backat chokladmuffins till skolan för att nåra andra ska sälja dom så att vi får pengar att köpa in saker till skolan och hon har kollat på min jazzavslutning också. Vi dansade bara fyra danser och sen fikade vi saft och pepparkakor, så det gick ganska snabbt och då åkte vi hem till mig och bakade. Men innan allt de här hände så har jag varit ute hos min kanin, så att hon fick hoppa i snön!<3 Det älskade hon!:)
Men nu sitter jag och bloggar då men sen ska jag kolla på chuck, det är faktikskt väldigt bra:)
Ja jag hade inte så mycket att skriva om mer nu, få se om jag bloggar mer senare, hejdå:D
Puss
Hannah
Ja, så här blev då muffisana, ass goda!
Ni ska känna lukten i köket nu!
En glad tjej som är ute hos Smulan!<33
Hon är såååå sööt!<33

Godmorgon eller god eftermiddag!

Hej!
Nu sitter jag hemma på golvet och har tråkigt. Men när jag vaknade imorse så snöade det jippi, hoppas bara snön stannar nu tills julafton, för att det kan inte vara jul utan snö! Ja i alla fall, sen ska jag ha julavslutning i jazzdansen, senare idag och då ska Moa<3 kolla på mig, men det kanske ni få läsa mer om senare;)
Ja jag hade inte så mycket att skriva om mer så hejdå:)
//Hannah
Godmorgon alla blogg läsare eller god eftermiddag för några kanske!:)
Så här såg det ut när jag vaknade imorse, jippi snö!:D

Sista inlägget, för idag!

Hejsan!
Nu skriver jag det sista inlägget för idag:)
Vi har haft gäster sen klockan fem men innan dom kom så har jag varit hos Moa. Jag hade då sovit över med Moa då, Zoe, Ellinor och Cajsa, som jag har berättat om i dom tidigare inläggen. Och nu sitter jag och bloggar och har tråkigt och är trött så jag ska nog faktiskt ta och gå och lägga mig snart. Ja, jag hade inte så mycket att skriva om mer så godnatt alla blogg läsare och sov så gott!;)
Kram o Puss<3 //Hannah
God Jul och Gott Nytt År alla blogg läsare önskar Hannah!<3
(det kanske är lite tidigt men ändå)
Älskar dig Cajsa, kommer alltid att göra det, puss på dig!<3333
Älskar er kommer alltid att göra det, dig med Moa!<3333

Tv!

Nu är det dags för Glee!:D Det äger!:D

Jul!

Så här ser årets julgran ut hemma, fin!;D

<3

Hej!
Nu sitter man hemma hos Moa med Zoe, Ellinor och Cajsa. Vi har då sovit över och nu sitter vi med datorerna.
Igår så kollade vi på tre filmer, dom hette "Save the last dance", "Material Girls" och" Mean Girls". Cajsa somnade innan den tredje filmen, typ vid tolv somnade hon, sen somnade jag, sen Zoe, sen Moa och sist Ellinor.
På morgonen när vi hade vaknat så kollade vi på Julkalendern, den var faktiskt spännande, sen kollade vi på Dubbeliv, sista avsnittet, slutet var bra. Och nu sitter jag i soffan med den störande Cajsa<3!;)
Det var det jag hade att skriva nu men jag kommer att blogga mer sen!:)
Kram o Puss / Hannah

Best girls!<3

Hallo!;)
Nu sitter man hemma hos Moa och har tjej kväll med Moa då, Zoe, Ellinor och Cajsa!;) Just nu så gör vi nåt som heter straffet;) Men vi ska nog snart kolla på en film, hoppas jag:) Det var det jag hade att skriva nu, jag vet ine om jag ska blogga mer idag:)
Kram;)
Hannah
Här kommer en bild på tjejkvällen!;)
Ni är dom bästa!<3333

School again!

Tjo!
Nu sitter man i skolan med Ellinor, Zoe, Moa, Cajsa och Julia. Vi har precis ätit men innan det så hade vi engelska och tyska och på tyskan så bakade vi tyskakakor. Nu så ska vi ha svenska och vi ska kolla på "Simpsons The Movie" boring har typ sätt den hundra gånger, sen ska vi ha mentorstid, det ör typ att man går igenom veckan och äter fika MUMS:P. Ja det var det jag hade att skriva nu men jag kommer att blogga mer senare!;)
Kram<3
Hannah
Här kommer lite bilder från tyskalektionen;)
Här är Cajsas, Julias och Gabriellas vaniljhjärtan! Fina;D
Här är Mina, Moas och Olivias vaniljkringlor! Mums;D
Här är Swares och Gustavs kakor, det var nåra müslikakor! Fint;D

Mat!

Tja!
Nu har man äntligen lyckas att laga mat till familjen, jag lagade tacopaj, den är jätte god MUMS:D
Här kommer lite bilder på tacopajen, titta och njut!;)
Kram
Hannah

Pluggar!

Då har man pluggat engelska glosor!:)

Home is best!

Hallo!
Hejsan nu har jag kommit hem från skolan och har precis ätit mellamål men innan jag kom hem har jag då varit i skolan och idag hade jag ridprofil på morgonen, vi har profiler på min skola och ridprofil är då att vi har teori och var tredje gång ridning, vi har ridprofilen i teleborgs stallet. Ja i alla fall, vi har också haft Matte men på den lektionen så hade vi nån lagtävling i matte och sen chillade vi typ bara, vi har också haft NO, som jag berättade om innan i förra inlägget, och sist men inte minst så hade vi SO med världens roligaste lärare Ola, men på SO lektionen så tittade vi bara på en tråkig film om romarna TVÅ gånger det var ass tråkigt och långtråkigt, men till sist fick vi sluta och då tog jag bussen hem och åt mellamål och sen satte mig framför datorn och började blogga;)
Det var det jag hade att skriva nu men jag kommer att blogga mer sen!:)
Hej så länge:)
Hannah
Me:)

Skolan då!

Hejsa!
Nu sitter man i skolan då och har NO lektion, fast det har vi inte. Killarna labbar med läraren och vi (tjejerna) sitter själv i klassrumet och "jobbar" hahahaha::P vi har skit roligt.
Ja det var det jag hade att skriva nu men jag kommer nog att skriva mer senare!;)
Hejdå kram
Hannah

Pepparkakor!

Hej alla blogg läsare!
Sen det senaste inlägget så har jag varit ine på fb och fixat med min blogg och då varit med Moa också. Men hon gick hem vid typ sex och då när hon hade gått så fixade jag klart min blogg för hon "nästan" förstöde min blogg hahaha:P men innan hon gick så hade hon fixat min blogg, såklart hon fixar det<3 men jag fixade några små detaljer. När jag hade fixat min blogg så skulle vi äta, vi åt fisk och potatismos det var MUMS;D, ja i alla fall sen när jag hade ätit så skulle jag och lillsyran baka pepparkakor, det gick bra men sen så orkade jag inte att baka mer och då gick jag och satte mig framför tv och tittade på Bonde Söker Fru, Louese och Per-Ola gifter sig! Och sen när det var slut så satte jag mig framför datorn och började blogga. Det var det jag hade att skriva nu och jag kommer nog inte blogga mer idag men jag kommer självklart att blogga mer imorgon, ses då!;)
Kram o Puss
Hannah
Här kommer lie bilder från pepparkaksbakningen!;)
Jag som bakar pepparkakor!:)
Jag och lillsyrran som bakar pepparkakor!:)
Så här blev dom!:) Goda:D
Goda pepparkakor! MUMS:D

Without friends, no life!

Hejsan!
Nu har jag nästa precis kommit hem från skolan. I alla fall när jag hade slutat skolan så tog jag och Moa bussen hem till mig. Sen gick vi ut till Smulan (min kanin). Och sen gick vi in och åt mellamål Mums:P. Och nu sitter jag och Moa i min säng med datorerna och typ är inne på fb;) och jag då bloggar lite.
Det var det jag hade att skriva nu men jag kommer att blogga mer sen!:)
Här kommer bara lite bilder från slöjden idag på skolan!;)
kram o puss från Hannah
Här är en bild på min och Moas, Zoes, Cajsas och Ellinors knäppgökar
som vi har gjort på slöjden!:)
Här är en bild som jag tycker är häftig;)
Här är min "fina" knäppgök

Seeegt!

Hej!
Nu sitter jag i skolan och har NO lektion, seeegt, vi ska ha det i TVÅ timmar. Och vi typ pratar om plusladdning och elektricitet och sånt. Men i alla fall sen ska vi äta och det ska bli choklasmousse som efterrätt mums:D jag älsar det!;D Och nån soppa som varmrätt.
Nu hinner jag inte skriva mer, men jag skriver mer sen, ses!;)
Hannah

God morgon!

Hallo!
God morgon alla!:)
När jag vaknade så gjorde jag mig i åning, sen åt jag frukost och kollade på julkalendern, den är faktiskt riktig spännande hahaha;). Och sen åkte jag till skolan och nu sitter jag i skolan med Cajsa<3 och vi typ väntar på att Moa och Zoe ska komma. Det var allt jag hade att skriva nu men jag kommer att blogg mer sen;)
Puss<3
Hannah
Här kommer en bild av hur det blev av gårdagens flätor:D

Sista inlägget!

Tja!
Nu skriver jag det sista inlägget för idag!:)
Efter att jag hade chattat med moa så drack jag lite glögg och åt lite julgodis med familjen och vi satt framför brasan och hade mysit.
Sen så var jag ine lite på fb. Sen efter ett tag så gjorde mamma flätor över hela mitt hår, får se hur det blir imorgon!:) spännande:P
Och nu sitter jag här och ska snart gå och lägga mig.
Men här kommer lite bilder från ikväll!
Godnatt alla<3
Hannah
Mys med familjen framför brasa!<3
Mys med familjen!<3
Fin jag blev, få se hur det blir imorgon!;)

Hemma!

Hej igen!
Efter skolan som slutade vid typ halv tre så tog jag bussen till stallet TRS (teleborgs ryttarsällskap).
När jag kom dit så bytte jag om och åt mellamål. Sen så gick jag ut till den hästen som jag skulle rida (krydda) och borstade lite. Sen så hade vi teori och sen red vi, vi hoppade. Jag hoppade typ 70cm med krydda det var ass kul, jag är faktiskt stolt över det hahaha:P. Ja i alla fall sen kom mamma och skulle hämta mig. Och när jag kom hem så gick jag ut till Smulan (min kanin). Sen gick jag in och gjorde mat, sen åt jag och nu sitter jag och chattar med moa<3. Ja det var det jag hade att skriva nu men jag kommer nog att blogga mer sen, ses;)
Kram<3
Hannah

Skolan!

Hej igen!
Tjao, nu är jag är i skolan. Och jag sitter och väntar på att slöjden ska börja med Cajsa, Ellinor, Zoe och Moa och på slöjden gör vi typ en fågel som heter knäppgök, he jag vet det är konstigt:P. Ja det var det jag hade att skriva nu men jag kommer att blogga mer sen!:)
kram<3
//Hannah

Första inlägget!

Hejsan!
Nu har jag äntligen skaffat en blogg och det här är då mitt första inlägg på den här bloggen.
Idag på skolan så har vi haft lucia tåg och det kollade jag då på men det var långtråkigt, men det är över nu.
Och nu sitter jag och moa<3 och väntar på att tyska lektionen ska börja.
Det var det jag hade att skriva på mitt första inlägg men jag skriver någ snart igen!:)
Puss o kram //Hannah
Här kommer bara en liten bild på min söta kanin Smulan!<3

Välkommen till min nya blogg!