Kroatien!

Efter en lång bilresa med tre stopp var vi äntligen framme i KROATIEN!
Hoppas att ni har gillat dessa inläggen! Kram♥

Chiapudding
Igår kväll testade jag att göra chiapudding för första gången. Jag blandade cirka 2 dl mjölk och cirka 3 msk chiafrön. Ställde sedan in den i kylen över natten. För bästa resultat kan man blanda en gång till efter nån timma efter att man har ställt in den i kylen.
Imorse tog jag ut den ur kylen och skivade banan, la även på lite torkade jordgubbar som topping. Det var min frukost imorse. Jag vet inte riktigt vad jag tyckte om det än. Konsistensen var väldigt annorlunda och smaken var väl sådär. Men jag tänker ge det några fler gånger innan jag dömer ut det helt. Men om du vill ha ett snabb och enkel frukost skadar det ju aldrig att testa. Kram❤️

Första riktiga skoldagen!

Puh, efter första riktiga skoldagen med riktiga lektioner är jag nu helt slut. Kände till och med hur tungt mitt huvud var efter sista lektionen. Borde egentligen släcka lampan och sova istället för att skriva detta men fick en sån feeling så var bara tvungen.
Efter skolan i alla fall åkte jag hem. Käkade lite mellis och pluggade lite matte innan jag drog till stallet för coach/trainee teori och sedan coach ridning. Det var hoppning och jag hade Bongo som ni kan se på bilderna nedanför. Bilderna är inte från idag utan är tagna en annan gång jag red honom. Som vanligt var det hur skönt som helst att komma till stallet och träffa alla kompisar, verkligen hur roligt som helst! Imorgon efter skolan vid kvart över tre cyklar jag hem för att sedan dra till stallet igen och vara coach. Denna veckan blir det mycket hästar och stall! Kram❤️Staden Ulm, Tyskland

Efter att vi hade varit i kyrktornet gick vi runt i Ulm. Verkigen en så mysig stad!
Sista delen kommer imon, kram♥

Världens högsta kyrktorn

När vi var i Ulm var jag, Simon, Wilma och Pappa uppe i det högsta kyrktornet i världen. 161 meter högt och 768 trappsteg, så det tog en tid att komma allra högst upp men det var absolut värt det!
 
 
 
 
Tredje delen kommer imon, kram♥

Hotel i Ulm, Tyskland

Tänkte visa er lite bilder från när vi bilade ner till Kroatien i sommar. Dessa bilder kommer från andra stoppet vi gjorde i Tyskland i staden Ulm. Vi bodde på ett jätte mysigt hotel mitt i centrum med hotelrum som var jätte trevliga.
Andra delen kommer imon, kram♥
 

Ekar tomt

Har inte bloggat på fyra månader så är inte så konstigt att det är tomt här, både när det gäller inlägg och läsare. Hej igen till ni läsare som fortfarande är kvar i alla fall! 
Jag hade nu tänkt försöka blogga lite mer och se vad det leder till. När skolan sen börjar (20 augusti) tycker jag att det blir mycket svårare att göra ett inlägg om dagen när plugget tar mycket tid och sen har jag stallet och ridningen också. Jag ska försöka i alla fall så får vi se hur det blir. Nu när jag har uppdaterat min header och sidobilden ligger ändå motivation högre upp än innan.

Sen sist jag bloggade har det hänt en del tycker jag. Som vissa redan vet har nu Moa kommit hem så henne har jag varit med väldigt mycket denna tiden. Jag har även precis jobbat i fyra veckor (denna veckan var sista) och nu är det cirka en och en halv vecka kvar till skolan börjar igen, lite blandade känslor om det men men. Denna helgen är Karl-Oskardagarna och RixFm festivalen, så de ska jag gå på denna helgen. För ni som inte vet vad Karl-Oskardagarna är det ett stort evenemang i Växjö som sker en gång om året med karuseller och olika artister som uppträder. 
Har inte så mycket mer att säga just nu, vi hörs kram♥