2015 - Ett bra år?

Hejsan!
Jag har inte direkt skrivit nånting om var jag har för tankar om det nya året, så det hade jag tänkt göra i detta inlägget!
 
Jag har i känn att 2015 kommer bli ett väldigt bra år. För mig i alla fall är det mycket att se ifram emot:
* I Mars åker JAG till USA för att hälsa på min underbara bästavän Moa! Jag menar hur sjuukt är inte det??! Det som gör att denna resan bli ännu större än vad den redan är att jag/min familj inte brukar åka utomlands så ofta. De enda ställerna utomlands som jag har varit på är Danmark (räknas knappt) och Mallorca. Så denna resan till USA ser jag sjuuukt mycket fram emot! 
*I augusti kommer kära Moa HEM! Det är sjuukt! Känns som det var nyss den 19 maj 2014 och hon åkte och nu är man här på samma år som hon kommer hem. Kommer vara hur skönt som helst att ha henne hemma igen, har saknat henne såå!♥
Hittade lite bilder i arkivet under våra år tillsamans♥
 
 
 
 
Förutom USA och att Moa kommer hem, är det väldigt bra filmer på bio som kommer ut i år (och ja, jag kommer att ta med denna punkten eftersom att det faktiskt är väldigt kul att gå på bio:P). Så tänkte dela med mig av dessa filmer och när de kommer ut, kanske det är någon film som ni kanske vill se.
*Jupiter Ascending, 6 februari
*Cirkeln (från bokserien), 18 februari
*Insurgent (uppföljare Divergent), 20 mars
*Ted 2, 26 juni
*Maze Runner: Scorch Trials (andra delen), 18 september
*Hunger Games: Mockingjay del 2, 18 november
 
Det är alla filmer som jag vet nu kommer att komma ut 2015 och även filmer som jag planerar att kolla på.
Ja, sen är det nu i början av 2015 som jag verkligen har börjat ta tag i övningkörningen, har ens så länge övningskört vid två tillfällen. Om jag får säga det själv går det hufsat "lätt" framåt just nu, trodde inte jag skulle sätta kläm på biten med balansen mellan kopplingen och gasen (ni som har körkort eller övningkör fattar vad jag menar) så fort som jag har gjort, kul!
 
2014 för mig har varit ett ganska tufft år, framför allt nu i slutet. Sen var det även lite tufft då vid den tiden Moa åkte, kom ihåg än idag att jag kände mig väldigt tom när hon hade åkt. Jag har också märkt att det är vid såna tillfällen ens vänkap Verkligen sätts på prov och jag är så glad att jag och Moa har hållt kontakten så mycket som vi endå har gjort under denna tiden. 
Det finns såklart saker jag hoppas kommer hända under 2015 som inte har hänt under 2014. Hoppas även att denna tunga känslan och klumpen i magen som jag har haft nu i slutet av 2014 kommer att bli bättre och försvinna under 2015. Har haft många ledsna och jobbiga kvällar under 2014 men såklart även glada stunder.
 
Men nu är det ett nytt år och som många säger finns det därför också nyamöjligheter av de nya året! Jag hoppas all lycka till er till det nya året. 
 
2015? Nu kommer jag!
 

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?