Blött och snöblask


Japp det är detta som gäller just nu, ska försöka att inte plugga för längre så att jag får lite ledighet denna lördagen, har ju söndag också. Men för att göra det "lättare" eller mer "peppande" till att sätta sig och plugga har jag gjort det lite mer mysigt, godis och en snapple dryck, mums! Har inte testat den här smaken på snapple drycken innan som är Kiddling Kiwi Strawberry, bara Pink Lemonade, få hoppas att denna smaken också är god! 

När jag var oss Deli innan så tog jag lite bilder, han var hur blöt som helst och han fick världens snöklampar under hovarna på bara den lilla biten från hagen till stallet. Tur att man stannade kvar i stallet för det vräckte också även ner regn när jag var där. 
Hoppas ni haft en bra lördag! Kram❤️



Sötis!

Atm



Hejsan!
Är just nu oss Deli för lite stallpyssel och hästmys. Det blir ingen ridning på grund av vädret, regn och plusgrader = snöklampar under hovarna, inte bra ridväder då! Vi hörs senare under dagen, kram❤️

Bara en mys fredag

Hejsan!
Är just nu på väg till stationen för att ta bussen hem. Har varit en liten sväng på stan och gjorde några ärenden. Slutade med att jag också köpte än Mocha Latte på Espresso House, mysigt!
Väl hemma blir det att bara ta det lugnt innan jag åker till en pizza resturang med pappa och Simon. Vi ska också förmodligen efter det gå och se en film på bio, Taken 3. Har ingen aning om vad det är för film, men den är säkert bra!
Hoppas ni får en bra fredag! Kram❤️



Ny inställning!

Hejsan!
Tänkte bara slänga in ett litet snabbt inlägg då jag egentligen behöver/ska sova. MEN dagen bestod av skolaa, torsdag som innebar att sluta vid halv fyra. När jag hade slutat tog jag bussen hem för lite mellis och sätta mig och plugga lite (ja redan, suck). Men jag känner att jag har en annan inställning denna terminen när det gäller pluggandet. Det är faktiskt bara att bita ihop och göra det, istället för att bara dra ut på det. Då blir det istället bara raka motsatsen, dubbelt så jobbigt. Istället för att sitta där och tänka på hur jobbigt det är och att man inte har någon lust. Så kan man ja, bara göra det så att man får det överstökat! Jag veeet hur jobbigt det kan vara ibland, men hörni? Försök i alla fall! Bit ihop och gör det, så är det snart över när ni minst annar det!

Imorgon är det freedag! Känns faktiskt riktigt skönt även fast jag bara gått två skoldagar denna veckan. Men nästa vecka och alla andra veckor framåt är det vanliga skolveckor så det är lika bra att njuta så länge man kan! 
Imorgon efter skolan har jag lite planer, men mer om dem imorgon då jag verkligen måste släcka lampan för att sova nu. Godnatt! Kram❤️
En bild från när jag satt och pluggade innan. Såklart var Elsa där och gjorde mig sällskap, sötis!



Sista njutningskvällen

Imorgon börjar skolan och det innebär att ikväll blir den "sista" riktiga njutningskvällen. Sitter just nu med en kopp varmchoklad med grädde och minimarshmellows till, och även en liten ostkaka. Inte nog med det, tittar jag också på Vampire Diaries och det avsnittet jag såg nu (sista avsnittet av säsong fem) började jag typ gråta till. Såå sorligt! Jag stannar nog här, i soffan och framför Vampire Diaries resten av kvällen. Ska försöka att lägga mig tidigt ikväll så att jag orkar med den långa skoldagen imorgon (längst på hela veckan), slutar halv fyra. Men det är ju inte så jätte lång skolvecka denna veckan trotsa allt, torsdag och fredag, sen helg igen. Så det är ju skönt! 

Har inte alls gjort mycket idag, bar tagit det lugnt och tagit bort alla julsaker och julgranen. Dröjer ett år innan man ser dem sakerna igen. Undra vad som kommer att hända under det året...
Hoppas ni hade eller har en bra sista dag på jullovet. Kram❤️



Tuesday

Hejsan!
Jag har precis redigerat en video som är på väg upp på youtube. Det är en Mina Julklappar video, om ni vill kolla in den så sök på Ha Mo på youtube. Innan idag (på morgonen) var jag och pappa ute och övningskörde. Det gick helt ok tycker jag endå, det är bara så jäklans svårt att få till det där med kopplingen och gasen när man ska köra iväg. Men men, det kommer nog så småningom (förhoppningsvis)!

Resten av dagen/kvällen kommer bestå av gäster och god mat. Kanske lite Vampire Diraies tittande:P Hehe...
Kram❤️


Slutet av dagen

Halloj!
Idag har som sagt varit en dag full med hästar, stallet och ridning, sammanlagt tre pass. Jag kan säga att det sista passet tog nog hårdast. Jag red en stor häst som krävde av sin ryttare, inte nog med det red vi också utan stigbyglar. Så det känns lite i benen och det kanske till och med också är så att jag kommer att ha lite träningsverk imorgon. 
Annars har jag inte gjort så mycket mer, hade ju det där coach och traniee mötet efter mitt sista pass och det fick bra antar jag. Finns inte så mycket mer att säga om det, tror den här terminen kommer bli bra. 

Just nu ligger jag i sängen och ska kolla på en Vampire Diaries avsnitt innan jag släcker lampan för att sova. Imorgon är det inte lika mycket planerat som det var idag. Det enda jag vet är att vi ska få gäster på kvällen och innan det ska jag försöka spela in några videor till youtube, jag få se vad mer som händer. 
Hoppas ni har haft en bra sista måndag på jullovet! Kram❤️

Två bilder från uteritten med Deli. Det var underbart väder, sol och klarblå himmel! 


Atm






Riktig hästdag

Hejsan och godmorgon på er!
Ligger i fortfarande i sängen men måste snart dra mig upp ur sängen, måste verkligen börja lägga mig tidigare på kvällarna så att det inte blir föör jobbigt sen när skolan börjar igen. 

I alla fall idag blir det en riktigt stall och häst dag. Nu på morgonen åker jag och Wilma till Deli för att ta en tur med honom i skogen. I eftermiddag vid tre tiden åker jag till Theleborgs stallet för att rida två pass där, både vanlig ridning och coach ridning. Vi har en igenmurning på ridskolan då vissa ridlektioner fick ställas in när de skulle byta underlag i ridhuset. Efter båda passen har jag ett möte vid halv sju om den kommande terminer när det gäller coach och traniee. 
Så jag kan säga att det verkligen blir en mysig dag och en heldag bland hästarna i stallet kan jag nog behöva nu i skolan drar igång igen. 

Hoppas ni får en bra dag! Kram❤️




2015 - Ett bra år?

Hejsan!
Jag har inte direkt skrivit nånting om var jag har för tankar om det nya året, så det hade jag tänkt göra i detta inlägget!
 
Jag har i känn att 2015 kommer bli ett väldigt bra år. För mig i alla fall är det mycket att se ifram emot:
* I Mars åker JAG till USA för att hälsa på min underbara bästavän Moa! Jag menar hur sjuukt är inte det??! Det som gör att denna resan bli ännu större än vad den redan är att jag/min familj inte brukar åka utomlands så ofta. De enda ställerna utomlands som jag har varit på är Danmark (räknas knappt) och Mallorca. Så denna resan till USA ser jag sjuuukt mycket fram emot! 
*I augusti kommer kära Moa HEM! Det är sjuukt! Känns som det var nyss den 19 maj 2014 och hon åkte och nu är man här på samma år som hon kommer hem. Kommer vara hur skönt som helst att ha henne hemma igen, har saknat henne såå!♥
Hittade lite bilder i arkivet under våra år tillsamans♥
 
 
 
 
Förutom USA och att Moa kommer hem, är det väldigt bra filmer på bio som kommer ut i år (och ja, jag kommer att ta med denna punkten eftersom att det faktiskt är väldigt kul att gå på bio:P). Så tänkte dela med mig av dessa filmer och när de kommer ut, kanske det är någon film som ni kanske vill se.
*Jupiter Ascending, 6 februari
*Cirkeln (från bokserien), 18 februari
*Insurgent (uppföljare Divergent), 20 mars
*Ted 2, 26 juni
*Maze Runner: Scorch Trials (andra delen), 18 september
*Hunger Games: Mockingjay del 2, 18 november
 
Det är alla filmer som jag vet nu kommer att komma ut 2015 och även filmer som jag planerar att kolla på.
Ja, sen är det nu i början av 2015 som jag verkligen har börjat ta tag i övningkörningen, har ens så länge övningskört vid två tillfällen. Om jag får säga det själv går det hufsat "lätt" framåt just nu, trodde inte jag skulle sätta kläm på biten med balansen mellan kopplingen och gasen (ni som har körkort eller övningkör fattar vad jag menar) så fort som jag har gjort, kul!
 
2014 för mig har varit ett ganska tufft år, framför allt nu i slutet. Sen var det även lite tufft då vid den tiden Moa åkte, kom ihåg än idag att jag kände mig väldigt tom när hon hade åkt. Jag har också märkt att det är vid såna tillfällen ens vänkap Verkligen sätts på prov och jag är så glad att jag och Moa har hållt kontakten så mycket som vi endå har gjort under denna tiden. 
Det finns såklart saker jag hoppas kommer hända under 2015 som inte har hänt under 2014. Hoppas även att denna tunga känslan och klumpen i magen som jag har haft nu i slutet av 2014 kommer att bli bättre och försvinna under 2015. Har haft många ledsna och jobbiga kvällar under 2014 men såklart även glada stunder.
 
Men nu är det ett nytt år och som många säger finns det därför också nyamöjligheter av de nya året! Jag hoppas all lycka till er till det nya året. 
 
2015? Nu kommer jag!
 

Saturday

Hejsan!
Just nu ska jag och Stina sättas oss framför filmen "A Walk Of Shame" med godis och annat gott. Vi har innan lagat mat och bara suttit och pratat. 

Innan innan idag har jag varit oss Delicate. Vi tog en tur i skogen och det gick bra tycker jag. I början kändes han lite osäker men sen gick det mycket bättre!

Nä nu ska jag fortsätta kolla på filmen! Kram❤️





Nyårsafton - Mitt på dagen

Canon eos 550d     Efs18-55 mm
 
Hejsan! 
Här kommer lite bilder från nyårsafton på vår traditionella lunch i skogen tillsamans med de familjer vi firar nyårsafton på kvällen med. Hoppas ni hade en bra nyårsafton! Och Gott Nytt 2015 till er alla!
 
Idag har jag inte gjort mycket alls. Avslutade nyss med att ha skypat med Moa i över en timme som var roligt såklart, skönt att höra hennes röst! Imorgon däremot händer det lite mer. På förmiddagen åker jag till Delicate för att ta en tur med honom i skogen. När jag kommer hem från det äter jag lunch och sen drar till Stina. Där ska vi laga mat, kolla på film och äta godis och annat gott. Men mer om allt detta imorgon! 
Nu ska jag göra iordning mig för att sen krypa ner i sängen och kanske lyssna på en pod innan jag släcker lampan för att sova, ska upp tidigt imorgon! Kram♥