Julkänsla





Nu får man verkligen julkänsla när man går runt här hemma och ser alla adventstakar och adventsstjärnor och alla pepparkakor, det är hur mysigt som helst. Det har också kommit lite snö men jag hoppas verkligen att det kommer att komma riktigt mycket snö detta året, så det blir en riktig jul. Längtar verkligen jätte mycket nu till jullovet och  julen, kommer bli hur mysigt som helst! En liten rolig sak är att jag har min första chokladkalender i år (som ni kan se på tredje bilden), har aldrig haft det innan. Så det kommer nog bli lite roligt:P

Idag har jag varit på Loftstädardag. Som innebar att alla som hade skåp eller låda på loftet i stallet skulle städa loftet idag. Efter det har jag bara tagit det lugnt på grund av att min hals inte är hundra procent ok, kan knappt prata ibland. Jag hoppas verkligen inte jag blir sjuk för det har jag inte tid med nu veckorna innan jullovet. 
Resten av dagen blir lika lugn, kolla på tv och sånt. Hörs, kram❤️
//Hannah

Mot skolan


Ja, då var det dags för ännu en dag i skolan. Men tisdagar är ganska chill då vi bara har slöjd och sen slutat vi. Men jag stannar kvar på läxhjälpen en stund och sen åker jag till stallet för att vara traniee. Det är vad som kommer att hända på min tisdag, Vad ska ni hitta på idag? Kram❤️

Lektion


Har rast just nu på vår sista lektion som är SO. Den slutar kvart över tre och då cyklar jag hem och pluggar förmodligen.  Men jag vill bara kika in och säga hej, uppdaterat senare! Kram❤️

Hej igen och...

Ja, det gick ju inte så där jätte bra med det där inlägget jag skulle skriva. Så det får bli ett till försök nån annan gång. Det kom upp andra saker emellan.
 Idag har jag tagit det väldigt lugnt och varit ute i nästan tre timmar som var jätte skönt. Imorgon är det skola och det känns väl lite sådär. Men det är bara att bita ihop. 
Just nu kollar jag på tv med min underbara USA filt och ska försöka få igång Pretty Little Liars på tv. Vi hörs, kram❤️



Godmorgon


Har nästan precis vaknat och nu sitter jag och äter frukost. Idag har jag verkligen inga speciella planer så det blir väl att ta det lugnt hemma. 
Jag ska försöka sen senare att skriva ett längre inlägg för att just nu känner jag mig sjukt taggad att blogga och ska förklara varför sen. Så glöm inte att kika in här under dagen, kram!

Myspys


Tjenare bloggläsare! Sitter just nu i soffan med katten och myser framför tv. Ville bara kika in och säga hej. Uppdaterar mer imorgon, godnatt❤️

Shopping eftermiddag

Hejsan!
Just nu sitter man på bussen på väg hem från Grand efter en shopping runda där med Moa. Hem fick jag med mig en body lotion från Victoria Secret i Pure Seduction och några julklappar. Men dem kan jag ju inte visa:P. Vi fikade också på Espresso House som var hur gott som helst!
När jag kommer hem vet jag inte vad jag ska göra men det återstår att se. Men vi hörs, kram❤️
//Hannah



Hej igen!





De senaste bilderna från min insta//Emporia//Min katt Elsa sover på mitt skrivbord//På väg till julmarknad med vänner

Hejsan!
Det var längesen nu men det kanske kommer bli så här att jag slänger in ett inlägg nån gång ibland.
Idag har jag planer att först träffa Moa för lite plugg och sem drar vi till Lager 157 och stan för en liten shopping runda och även att man kanske hittar några julklappar.
----------------------------------------------
Det var detta jag hade att säga just nu, vi hörs! Puss och kram❤️
//Hannah